Hoe onze reis begon

iPhone | Hoesjes | Puffer Cases | Koorden

Le Puff Cases
We zijn jong, we zijn energiek en we zijn hier om jouw iPhone te omarmen met liefde en stijl. Ontdek jouw essentie met onze iPhone Hoesjes, Puffer Cases en Koorden.

Ons gepassioneerde team van getalenteerde creatievelingen en ontwerpexperts streeft dagelijks ernaar om jou te inspireren. We realiseren ons dat jouw iPhone meer is dan slechts een gadget; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Waarom genoegen nemen met normaal en alledaags, wanneer er zoveel meer mogelijkheden zijn?

In een tijd waarin schermtijd een integraal onderdeel van ons leven is geworden, is het belangrijk om ervan te genieten. Maak schermtijd leuker, comfortabeler en stijlvoller met onze hoogwaardige iPhone Hoesjes, Puffer Cases en Telefoonkoorden.

Le Puff Cases behoort tot één van de snelst groeiende webwinkels - in de categorie telefoon accessoires - van Nederland!

Puff Up Your iPhone.

Duurzame productie
Het Apple iPhone hoesje voelt zacht aan en ligt comfortabel in de hand. Het zachte siliconen materiaal is flexibel, maar toch stevig. Het hoogwaardige TPU materiaal is een combinatie van hard plastic & zachte siliconen en biedt het beste van beide werelden.

TPU staat bekend om zijn onbreekbare eigenschappen en wordt veel gebruikt als basis materiaal voor iPhone telefoonhoesjes.

Het iPhone hoesje heeft aan beide kanten krasbestendige coating. Het telefoonhoesje is stijlvol, tijdloos en sterk door de innovatieve manier van materiaal verwerking.

TPU biedt uitstekende bescherming bij vallen dankzij het constructieve waterdichte en schokabsorberende materiaal. Het trekt geen stof aan, makkelijk schoon te maken en licht van gewicht.

Modellen:
iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 12, iPhone 14 Plus, iPhone 12 Pro, iPhone 14 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max

Heb je een suggestie, wens of compliment? Deel het met ons, we horen ze graag.

Le Puff Cases.