Retour en garantie

Retour en Garantie

Niet tevreden over jouw bestelde artikelen? Geen probleem! De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 30 dagen. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen terugbetaling aanbieden.

1. Retourvoorwaarden
2. Terugbetaling (indien van toepassing)
3. Omruilen
4. Garantievoorwaarden
5. Verzendkosten

1. Retourvoorwaarden

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. De originele verpakking moet mee worden teruggestuurd. Om je retour te verwerken, hebben we een factuur of een bewijs van aankoop nodig.

In onderstaande situatie geldt de retourvoorwaarden niet en wordt het aankoopbedrag niet terug betaald. 
* Artikelen die niet binnen een periode van 30 dagen na levering worden teruggestuurd.

2. Terugbetalingen (indien van toepassing)

Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten weten of we jouw terugbetaling goedkeuren of weigeren.

Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

2.1 Verlate of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem ook contact op met de uitgever of bank van je betaalpas.  Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@lepuffcases.nl.


2.2 Afgeprijsde artikelen (indien van toepassing)

Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

3. Omruilen

Ruilen of annuleren is helaas niet mogelijk. Je kunt je bestelling retour sturen en een nieuwe plaatsen. 

4. Garantievoorwaarden

Op elk artikel dat je bij Le Puff Cases koopt geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat het product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Vertoont jouw bestelling een gebrek? Neem dan contact met ons op via info@lepuffcases.nl en wij staan klaar om tot een oplossing te komen.

5. Retourkosten

De verzendkosten voor het terugsturen van jouw bestelling zijn voor jouw rekening. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden jouw verzendkosten niet mee terugbetaald. 

Retour snel aanmelden?

Klanten hebben de mogelijkheid om een retour snel aan te melden via de account link: https://shopify.com/64678428890/account 

* De retour en garantie voorwaarden zijn van toepassing op Nederlandse en internationale bestellingen.