Wat is Pinterest

Heb je ooit een platform willen hebben waar je puffer cases en telefoonkoorden kunt verzamelen en delen? Nou, dat is precies wat Pinterest is! Het is als een digitale speeltuin waar je allerlei dingen kunt vinden. Van afbeeldingen en video's tot artikelen en meer. En het beste van alles? Je kunt je favoriete smartphone hoesjes gemakkelijk delen met vrienden via Facebook, TikTok, WhatsApp en nog veel meer. Plus, je kunt ook door tonnen inspirerende phone cases bladeren en opslaan voor later of de makers ervan ontdekken.

Hoe werkt Pinterest?

Stel je Pinterest voor als een mega verzameling van digitale prikborden. En het leuke is dat jij de baas bent! Je kunt je eigen prikborden maken en ze vullen met alles wat je maar wilt. Van crossbody telefoonkoorden tot trendy hoesjes. En het delen van je borden is supermakkelijk of je nu vrienden wilt laten meegenieten via Pinterest of andere sociale media.

iPhone Hoesjes Puffer Cases

De geschiedenis van Pinterest

Ondanks dat het social media platform een enorme hit is, is het eigenlijk nog piepjong. Het begon allemaal in 2010 toen Ben Silberman zijn droom werkelijkheid maakte en Pinterest lanceerde als een plek voor mensen om hun inspiratie te verzamelen en te delen. En guess what? Het werd al snel een internationale mega succes!

Wat is een bord?

Een bord op Pinterest is als een themapark voor je interesses. Of je nu helemaal into puffer cases bent of graag crossbody telefoonkoorden verzamelt. Er is een bord voor iedereen! En het maken ervan is een eitje - gewoon klikken, een naam geven en beginnen met pinnen.

Wat is een Pin?

Een pin is als een kleine schat die je op Pinterest vindt en bewaart. Het kan van alles zijn, van een blauw hoesje tot een handige telefoonkoord. En het beste is dat je zelf ook pins kunt maken en delen met de wereld!

Crossbody telefoonkoord iPhone Paars

Boost het platform

Wil je jouw Pinterest plan naar een hoger niveau tillen? Zorg er dan voor dat je borden pakkende namen hebben en vergeet niet om ze te categoriseren naar bijvoorbeeld puffer cases, telefoonkoord of hoesjes. En oh, die bordcovers zijn ook belangrijk - ze moeten meteen laten zien waar je bord over gaat! En nog een tip: start met een verborgen bord totdat je helemaal tevreden bent met je creatie.

Pinterest en Le Puff Cases

Wist je dat Pinterest niet alleen leuk is voor persoonlijk gebruik, maar ook een geweldig marketinginstrument kan zijn? Het kan je bedrijf een flinke boost geven en zelfs de koopintentie van mensen positief beïnvloeden! Met een zakelijk account kunnen wij zelf zien hoe onze puffer case en telefoonkoord pins presteren.

iPhone hoesje valbescherming

Pinterest tips en tricks 

Als het om content gaat, is kwaliteit koning! Zorg ervoor dat je pins er goed uitzien en vergeet niet om call-to-actions toe te voegen om mensen aan te moedigen actie te ondernemen. En hey, waarom begin je geen blog op je website? Het is een geweldige manier om organisch verkeer naar je site te leiden en een grotere doelgroep te bereiken. En vergeet niet consistent te blijven en je website te optimaliseren voor een optimale gebruikerservaring!

Le Puff Cases

Ontdek hier het bruisende Pinterest kanaal van Le Puff Cases, waar we je dagelijks trakteren op de nieuwste en meest trendy puffer cases en crossbody koorden creaties! Twijfel je over de kleur van je volgende hoesje? Wil je graag meer product foto's zien voordat je een beslissing neemt? Neem dan snel een kijkje op ons Pinterest kanaal en laat je betoveren door de overvloed aan inspirerende content die speciaal voor jou is samengesteld. 

Terug naar blog