Hoe onze reis begon

iPhone | Puffer Cases | Telefoonhoesjes

Le Puff Cases
In 2022 opgericht met als missie om een beleving te creëren voor ons meest geliefde iPhone telefoonhoesjes. We zijn jong, we zijn energiek en we zijn hier om jouw iPhone te omarmen met liefde en stijl. Onze iPhone Puffer Cases zijn niet zomaar telefoonhoesjes, ze zijn een volwaardige modeverklaring!

Ons getalenteerde team van creatieve geesten en ontwerpgoeroes zet zich dag in, dag uit in om jou te inspireren. We begrijpen dat jouw iPhone een verlengstuk is, dus waarom zou je genoegen nemen met saai en gewoon?

En laten we eerlijk zijn, schermtijd is tegenwoordig een groot deel van ons leven. Waarom zou je er dan niet van genieten? Maak je schermtijd leuker, comfortabeler en stijlvoller met een iPhone telefoonhoesje van Le Puff Cases.

Puff Up Your iPhone.

Duurzame productie
Het Apple iPhone telefoonhoesje voelt zacht aan en ligt comfortabel in de hand. Het zachte siliconen materiaal is flexibel, maar toch stevig. Het hoogwaardige TPU materiaal is een combinatie van hard plastic & zachte siliconen en biedt het beste van beide werelden.

TPU staat bekend om zijn onbreekbare eigenschappen en wordt veel gebruikt als basis materiaal voor iPhone telefoonhoesjes.

Het iPhone telefoonhoesje heeft aan beide kanten krasbestendige coating. Het telefoonhoesje is stijlvol, tijdloos en sterk door de innovatieve manier van materiaal verwerking.

TPU biedt uitstekende bescherming bij vallen dankzij het constructieve waterdichte en schokabsorberende materiaal. Het trekt geen stof aan, makkelijk schoon te maken en licht van gewicht.

Modellen:
iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 12, iPhone 14 Plus, iPhone 12 Pro, iPhone 14 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 14 Pro Max

Heb je een suggestie, wens of compliment? Deel het met ons, we horen ze graag.

Le Puff Cases.